Voor wie

CodeCrashers biedt een verzameling aan cursussen die gezamenlijk een volledige webdevelopment opleiding vormen. Ons lesmateriaal wordt aangeboden via een digitale leeromgeving met een luxe beheerpaneel om de studievoortgang van studenten te monitoren.

Benieuwd of CodeCrashers ook iets voor uw organisatie kan betekenen? Lees dan snel verder.

CodeCrashers logo

Onderwijsinstellingen onderwijsinstellingen

Wij stellen ons lesmateriaal en lesmethode in abonnementsvorm ter beschikking aan organisaties die een webdevelopment opleiding (willen) aanbieden. Ons lesmateriaal is geschikt voor gebruik op het MBO niveau 3, MBO niveau 4 of het HBO. Bepaalde onderdelen zoals HTML en CSS kunnen ook ingezet worden op het voorgezet onderwijs of MBO niveau 2. Wij adviseren u graag over wat daarin mogelijk is.

Wij vinden het belangrijk dat u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk nodig heeft. Ons lesprogramma is volledig modulair opgebouwd. Dat betekent dat het ook mogelijk is dat u slechts één of enkele cursussen afneemt, zoals alleen PHP. Bijvoorbeeld als aanvulling op het lesmateriaal dat u reeds hanteert. Of als een keuzevak voor studenten die wat verdieping of verbreding kunnen gebruiken. Elk abonnement is dus maatwerk, afgestemd op uw behoeften.

Biedt u op een andere manier web cursussen of opleidingen aan, bijvoorbeeld als freelance trainer? Of biedt u scholing op afstand? Ook dan kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee om te onderzoeken of wij u kunnen helpen uw ICT scholing op een hoger niveau te tillen.

Professionals professionals

Ik ben een werkgever

Wij kunnen u studiemateriaal aanleveren om de expertise van uw development team uit te breiden. Indien gewenst kunnen wij daarbij ook remote begeleiding bieden door ingeleverde opdrachten na te kijken en van individuele feedback te voorzien.

Prijzen zijn in overleg en zijn afhankelijk van welke cursus(sen) u wilt inkopen en welke mate van begeleiding u daarbij nodig heeft.

Ik ben een werknemer

Bent u geïnteresseerd in één van onze cursussen? Ga met uw werkgever in gesprek. Mogelijk is er budget beschikbaar voor (bij-)scholing.

Ik ben een ZZP-er

Ook als ZZP-er kunt u een cursus volgen via CodeCrashers, met of zonder persoonlijke begeleiding vanuit ons.

Goed om te weten: als u een cursus volgt om uw vakkennis op peil te houden, zijn deze kosten fiscaal aftrekbaar. Bron.

Re-integratiebedrijven re-integratiebedrijven

Webdevelopment is booming - de arbeidsmarkt schreeuwt nog altijd om nieuwe, talentvolle webdevelopers. Vanwege de hoge kans op het vinden van een baan zetten diverse (re-)integratiebedrijven daarom ook in op webdevelopment. Een opleidingstraject van CodeCrashers voorziet kandidaten van de benodigde vakinhoudelijke kennis en vaardigheden om aan de slag te kunnen als front-end developer, back-end developer of all-round webdeveloper.

Om die reden behoren een aantal re-integratiebedrijven ook tot onze klanten. Ons lesmateriaal wordt aldaar ingezet bij studenten die kampen met een scholingsbelemmering zoals ASS (autisme) of ADD/ADHD waardoor zij zijn uitgevallen op het reguliere onderwijs. Wij zijn er trots op een verschil te kunnen maken voor deze studenten.

leeromgeving - smal scherm